以下“成人学位英语考试:完形填空考前练习题(一)”由自考生学位网整理。更多复习可查看“学位英语考试复习资料”栏目。
Have you ever heard the old saying "Never judge a book by its cover" ? This is a good rule to (41) when trying to judge the intelligence of others. Some people have minds that shine only in certain situations. A young man with an unusual (42) in creative writing may find himself speechless in the presence of a pretty girl. He searches awkwardly for words and does not talk smoothly. But don' t make the mistake of thinking him stupid.(43) a pen and paper, he can express himself very well.
Other people may fool you into overestimating their intelligence by (44) a good appear-ance. A student who listens attentively and takes notes in class is bound to make a favorable im-pression on his teachers. But when it (45) exams, he may score near the bottom of the class.
The (46) idea is that you can't judge someone by appearance. The only way to determine a person' s intelligence is to get to know him. Then you can observe (47) he reacts to different situations. The (48) situations you observe, the more accurate your judgment is (49)to be.So (50). Don't judge the book by its cover.
41.A.follow B.obey C.watch D.observe
答案:B
42.A.present B.hand C.pen D.gift
答案:D
解析:根据上下文作答。选项A“礼物”;选项B“手;帮助”;选项C“笔”;选项D“天赋;礼物”。所以答案为D。
43.A.From B.With C.In D.By
答案:B
解析:with作介词表示“以(手段、材料),用(工具)”。故答案为B。
44.A.putting up with B.putting on C.putting up D.putting off
答案:B
解析:选项A“忍受”;选项B“穿上;上演”;选项C“提供;建造;举起”;选项D“推迟”。根据句意,选B。
45.A.turns to B.comes to C.gets to D.leads to
答案:B
解析:选项A“转向;变成;求助于”;选项B与前面的when it连用,构成固定结构when it comes to…,表示“当提到”;选项C“到达;开始;接触到”;选项D“导致”。这里的句子表达的意思是“当考试的时候,他的得分可能在全班接近”。所以答案为B。
46.A.mere B.major C.main D.topic
答案:C
解析:选项A“仅仅的”;选项B“重要的;主修的”;选项C“主要的”;选项D“话题”。这里的句子表达的意思是“关键在于,你不能以貌取人”,故选C。
47.A.how B.what C.however D.whatever
答案:A
解析:本句意思为“那么你可以观察他对于不同状况的反应”。这里需要一个表示“用何种方法”的疑问副词来提问。所以答案为A。
48.A.most B.more C.much D.many
答案:B
解析:the more…the more…句式,意为“越…越…”。本句句意为“观察的状况越多,你的评判才可能会越准确”。所以答案为B。
49.A.likely B.properly C.fortunately D.necessarily
答案:A
解析:根据上下文可以推断,本句句意为“观察的状况越多,你的评判才可能会越准确”,这里需要一个意思为“可能”的词。be likely to do为固定结构,表示“可能…”,故选A。
50.A.count on your time B.ahead of your time C.fall behind your time D.take your time
答案:D
解析:本题考查四种常用的表达。count on your time意为“指望你的时间”;ahead of your time意为“在你的时间之前”;fall behind your time意为“落后于你的时间”;take one’s time意为“别着急,从容做”。所以根据下文的句意“不要匆忙做决定”来判断,答案为D。
以上“成人学位英语考试:完形填空考前练习题(一)”由自考生学位网收集整理。
学士学位最新资讯
武汉科技大学2025年12月高等学历继续教育本科毕业生学位申报教学点初审操作流程
武汉科技大学2025年12月高等学历继续教育本科毕业生学位申报操作流程
山西农业大学2025年成人本科毕业生申请学士学位的通知
湖南第二师范学院关于2025年下半年成人及自考本科毕业生申报学士学位的通知以及毕业论文检查工作的通知
武汉科技大学2025年12月高等学历继续教育本科毕业生学士学位申报工作提示
天津理工大学2025年下半年自学考试本科毕业申请学位须知
天津理工大学关于2025年下半年高等教育自学考试毕业生办理学位申请的通知
福州大学关于参加2025年11月1日自学考试学士学位课程考核的通知
Copyright © 2010 - 2023 湖南求实创新教育科技有限公司 All Right Reserved.
温馨提示:如您需的自考学习资料本网暂时没有,请于工作日08:00-18:00,点击这里,联系客服补充。