以下“成人学位英语考试:完形填空考前练习题(二)”由自考生学位网整理。更多复习可查看“学位英语考试复习资料”栏目。
Tourism has become a very big (41) . For Spain, Italy and Greece it is the largest (42) of foreign exchange, and even for Britain, it is the fourth. Faced with this hug new income, no government can afford to look (43) on the business ; questions of hotel bath rooms, beach umbrellas and ice-cream sales are now discussed by ministers of tourism with solemn expertise. Before the Second World War the tourist industry was widely regarded as being unmanly and stupid But tourism has become a new industry, as trade business used (44) ;in Spain, Italy,. Greece and much of Eastern Europe, new road systems have opened up in the country, first to tourists, and then to industry and locals.
Much of tourism is a nationalized industry, a (45) part of national planning. In a place west of Marseilles, the French government is killing mosquitoes and building six big vacation places to (46) nearly a million tourists.In Eastern Europe, a whole new seaside (47) has sprung up (48) the last few years: the governments have greatly (49) when tourists from the West (50) from half a million four years ago to nearly two million last year.
41.请把答案填入( )。
A. firm B.business C. company D. affair
答案:B
42.请把答案填入( )。
A. factor B. resource C. source D. cause
答案:C
43.请把答案填入( )。
A. up B. at C. for D. down
答案:D
44.请把答案填入( )。
A.be done B.done C.to do D.to doing
答案:C
45.请把答案填入( )。
A. key B. minor C.linking D. questioning
答案:A
46.请把答案填入( )。
A. attract B. pull C.hold D. contain
答案:A
47.请把答案填入( )。
A.civilization B.culture C.writing D.book
答案:B
48.请把答案填入( )。
A.over B. for C. after D. beyond
答案:A
49.请把答案填入( )。
A. suffered B.lost C.invested D.benefited
答案:D
50.请把答案填入( )。
A. added B. divided C. reduced D. multiplied
答案:D
以上“成人学位英语考试:成人学位英语考试:完形填空考前练习题(二)”由自考生学位网收集整理。
学士学位最新资讯
武汉科技大学2025年12月高等学历继续教育本科毕业生学位申报教学点初审操作流程
武汉科技大学2025年12月高等学历继续教育本科毕业生学位申报操作流程
山西农业大学2025年成人本科毕业生申请学士学位的通知
湖南第二师范学院关于2025年下半年成人及自考本科毕业生申报学士学位的通知以及毕业论文检查工作的通知
武汉科技大学2025年12月高等学历继续教育本科毕业生学士学位申报工作提示
天津理工大学2025年下半年自学考试本科毕业申请学位须知
天津理工大学关于2025年下半年高等教育自学考试毕业生办理学位申请的通知
福州大学关于参加2025年11月1日自学考试学士学位课程考核的通知
Copyright © 2010 - 2023 湖南求实创新教育科技有限公司 All Right Reserved.
温馨提示:如您需的自考学习资料本网暂时没有,请于工作日08:00-18:00,点击这里,联系客服补充。