以下“2020年吉林学位英语考试预测试题及答案(对话)”由自考生网整理。更多学位英语考试试题可查看“学位英语考试复习资料”栏目。
考学位英语,拿学士学位证书,升职加薪,考研留学。学位英语考试2020年招生火热进行中,老师多层次、深刻讲解。吉林学位英语考试课程免费听
2020吉林学位英语考试预测试题及答案1(对话)
1. Speaker A : Oh, I am sorry. I just realized that I forgot to bring the tape recorder you lent me. I left it in the do rm.
Speaker B: That's all right. I won't need it until tonight.
A. It would be OK till then
B. So long as I'll have it then
C. As long as I have it by then
D. And I don't think you won't give it to me by then
答案:C
2. Pupil: I apologize for being late this morning. My alarm clock didn't ring.
Teacher:__________.
A. That's all right. These things often happen.
B. Would you please forgive me? I'll never accept any apologies at all.
C. Thank you. You are really too kind apologizing to me.
D. Never mind. You don't have to be so polite.
答案:A
3. Doctor: __________.
Patient: I've got a bad cold and got a sore throat.
A. Do you have anything to declare, sir?
B. Good morning! May I help you?
C. How have you getting along recently?
D. What seems to be the problem?
答案:D
4. Mike: Hi, morn. I'd like you to meet my girlfriend, Susan Brown. Susan, this is my mother.
Susan: How do you do, Mrs. Miller.
Mother: How do you do, Susan. I'm glad you can join us. __________.
A. Take it easy
B. Please feel natural
C. Make yourself at home
D. Feel all right here
答案:C
5. Speaker A : It's terrible. I can't make anything out of this lecture.
Speaker B : __________. I'm thinking of dropping the courses.
A. Neither can I
B. I know nothing about it
C. It's dead simple
D. The professor speaks well
答案:A
6. Classmate A : Damn it. My mailbox got packed with loads of Junks.
Classmate B:You can use Active Email Monitor, a spam filter, to create any number of filters and so cut down on the amount of junk emails you receive.
Classmate A: Thank you. You really help me a lot.
Classmate B : __________.
A. It's my pleasure
B. It's my duty
C. It's my job
D. It's my fault
答案:A
7. Keith: __________.,do you know where the police station is?
Woman: No, I'm sorry. I don't. I'm not from around here.
A. I'm sorry
B. Excuse me
C. Pardon
D. Attention
答案:B
8. Dave: I think I need much money, but my wife does not think so. __________?
Caroline : What do you need" much money" for? Perhaps your wife is a very organic, simple needs person. Have you ever explained what the actual money is for?
A. What shall I do
B. Why does she not agree
C. How could she not like money
D. When she will agree with me
答案:A
9. Speaker A: I'd like to make an appointment with the doctor for tomorrow.
Speaker B: __________. The only time available to him is the day after tomorrow.
A. Unfortunately, he is completely booked
B. Unfortunately, he is totally taken away
C. He is happy to be totally booked
D. The doctor's schedule is unfortunate
答案:A
10. Karen: Hello. Could I speak to Justin, Please?
Justin : __________.
A. Yes, you could.
B. Speaking.
C. Who are you?
D. Speak, Please.
答案:B
以上“2020吉林学位英语考试预测试题及答案1(对话)”由自考生学位网收集整理。
相关推荐
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法4)
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法3)
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法2)
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法1)
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题汇总
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题:野生动物禁杀令
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题:摆渡工
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题:马丁路德金
2020吉林学位英语考试预测试题及答案(对话汇总)
2020吉林学位英语考试预测试题及答案2(阅读理解)
学士学位最新资讯
Copyright © 2010 - 2023 湖南求实创新教育科技有限公司 All Right Reserved.
温馨提示:如您需的自考学习资料本网暂时没有,请于工作日08:00-18:00,点击这里,联系客服补充。