以下“2020年吉林学位英语考试预测试题及答案(对话)”由自考生网整理。更多学位英语考试试题可查看“学位英语考试复习资料”栏目。
考学位英语,拿学士学位证书,升职加薪,考研留学。学位英语考试2020年招生火热进行中,老师多层次、深刻讲解。吉林学位英语考试课程免费听
2020吉林学位英语考试预测试题及答案2(对话)
1. Jack:__________
Lora: I'm an engineer.
Jack: Oh, are you?
Lora: How about you?
Jack: I work for a trading company.
A. How are you doing?
B. What do you do?
C. How do you do?
D. What are you doing?
答案:B
2. Speaker A: Allow me to introduce Dr. Jones to you.
Speaker B :__________
A. I'm much pleased to make you an acquaintance.
B. That's all right. I'm Jim Watson.
C. Thank you for your introduction.
D. I'd like to express my thanks to you.
答案:C
3. Doctor: __________
Patient: I've caught a bad cold and got a sour throat.
A. Do you have anything to declare, sir?
B. Good morning. May I help you?
C. How have you been getting along recently?
D. What seems to be the problem?
答案:D
4.--How's your brother these days?
--He hasn't been very well just recently.
--__________. What's the matter?
--I think he's been overworking.
A. I'11 be pleased to hear you ask after him
B. I'm sorry to hear that
C. That's not too bad
D. I'11 tell him what you said
答案:B
5. Speaker A: I'm not at all satisfied with the service.
Speaker B :__________
A. Nobody has complained like that before.
B. I sincerely apologize for that.
C. I wonder why you are satisfied with it.
D. It's not our fault as there are too many customers.
答案:B
6. Passer-by:__________
Local resident: Sure. It's on Ehn Street: between Eleventh and Twelfth Avenue.
Passer-by: Thank you.
A. Help please. Could you tell me where the post office is?
B. Sorry, where is the post office, please?
C. Trouble you. Could you please tell me where the post office is?
D. Excuse me. Do you know where the post office is?
答案:D
7. Speaker A : That's very kind of you to do so.
Speaker B :__________
A. That's all right, I'm pleased to meet you.
B. As you are our important guest.
C. I'm pleased to be at your service.
D. It's no trouble at all.
答案:C
8. Wilson: Hello. May I speak to Peter?
Peter:__________
A. Sorry, the number is engaged. Will you hold?
B. Yes, speaking.
C. Hello. Who're you please?
D. Hello. Thank you for calling.
答案:B
9. Speaker A: East Bouren 54655.
Speaker B : Hello. John here. Can I speak to Mary, please?
A:__________
B: OK.
A. Who's that speaking?
B. Could you take a message?
C. Hold the line, please
D. I think she's gone shopping.
答案:C
10. W: I'm terribly sorry I'm late. I had rather a difficult time finding your office.
M:__________
A. Saying sorry won't be enough for being late. You have to account for what you've done.
B. That's all right. Please sit down and I'11 start to ask you a few questions.
C. You needn't saying sorry. It's often the case.
D. Put on your name in the attendance record and go to your work.
答案:B
以上“2020吉林学位英语考试预测试题及答案2(对话)”由自考生学位网收集整理。
相关推荐
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法4)
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法3)
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法2)
2020年吉林成人学位英语考试突破试题及答案(词汇语法1)
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题汇总
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题:野生动物禁杀令
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题:摆渡工
2020年吉林成人学位英语考试阅读理解冲刺试题:马丁路德金
2020吉林学位英语考试预测试题及答案(对话汇总)
2020吉林学位英语考试预测试题及答案2(阅读理解)
学士学位最新资讯
Copyright © 2010 - 2023 湖南求实创新教育科技有限公司 All Right Reserved.
温馨提示:如您需的自考学习资料本网暂时没有,请于工作日08:00-18:00,点击这里,联系客服补充。